Friss hírek és aktuális programok


Az alábbi oldalon szeretnénk aktuális programokról, és eseményekről beszámolni. Ebből fakadóan, nagy szeretettel várunk külső híradásokat vagy programajánlókat is a honlapunk levelezőrendszerén keresztül, melyet aztán látogatoinkkal is igyekszünk megosztani.
Felhívnánk látogatóink figyelmélt állandónak tekinthető programjainkra is (lásd az oldal alján), amelybe bárki kedve vagy érdeklődése szerint becsatlakozhat. Közösségünkben számos kifejezetten kisgyereknek, valamint tizenéveseknek szóló programok is megtalálhatóak.

Mikor Hol és mi Állandó programok & események részletei

Minden első és harmadik vasárnap 9:00-12:00 között Szentjánosbogár kézműves és lelkiségi foglalkozás 3-12 év közötti gyerekeknek, utána 11:00 órától gyerekmise a plébánia nagytermében lásd beosztást a miserend menűpont alatt.
Minden vasárnap 10:30-17:30 között Szentségimádást tartunk a templomban.
További részletek itt
A hónap első péntekén Jézus Szíve tisztelete Szentmisék: 7:30 és 18:00 órakkor. Gyóntatás a szentmisék előtt és után.
A Jézus Szíve tiszteletről bővebben itt!
Alacoque Szent Margit által kapott ígéretekről bővebben itt olvashat!
Mikor Hol és mi Közelgő kiemelt plébániai események
Családos tábor A Dunakeszi Gyártelep Plébániai egyházközségünk 2024. évi 4 napos Családos táborának helyszíne Baja Ciszterci ház, kezdő időpontja 2024. július 24 (szerda). A táborhoz többek között a Váci Püspökség támogatását is igénybe vesszük. A táborhely kapacitása 75 fő + sátrak. Vannak még szabad helyek, amire várjuk nem csak családok jelentkezését! Érdeklődni, jelentkezni a gyula.csonto@gmail.com címen lehet.
Nyári hittantábor A Dunakeszi Gyártelep Plébánián a nyári napközis hittantábor 2024.06.24-28-ig tart. Vezetője Vidra Anna. Játékmester Veres András. A táborhoz a Váci Püspökség támogatását is igénybe vesszük. A jelentkezéseket lezártuk.

Kedves Testvérek!

Szeretném figyelmükbe ajánlani a plébaniánkon működő Káldos Judit alapítványt. Az alapítvány alaptőkéjét Káldos Judit hagyatéka adta, amelynek célja a rászoruló jó tanuló diákok tanulmányainak folytatásához hozzájárulás, segítés, valamint a rászoruló idősek segítése. Az alapítványunk támogatásához pályázat útján lehet hozzájutni, amelyhez a nyomtatvány a templomunk hirdetőtábláján található vagy ide kattintva letölthető!

Bátorítok mindenkit, hogy rászorultsága esetén éljen a lehetőséggel, vagy ha a környezetében ismer rászoruló személyt, akkor segítsen neki a pályázat benyújtásával. Anyagi kereteink korlátozottak, nincs lehetőségünk nagy támogatást adni, de úgy gondoljuk, hogy több kisebb segítség is jól jön. Ahhoz, hogy minél több embernek tudjunk segíteni, támogatást elfogadunk.

Alapítványunk számlaszáma: Káldos Judit Alapítvány - CIB Bank - 10700653-73145372- 51100005.

Célzott támogatásra is tudunk lehetőséget biztosítani, ebben az esetben kérem keressenek meg. A téli időszakban szeretnénk tartós élelmiszerekből csomagot összeállítani, amelyhez adományokat elfogadunk, valamint kérünk javaslatokat a csomagok jogosultjainak. Segítsünk együtt a környezetünkben élő rászorulókon. Együttműködésükre számítok és várom javaslataikat. Üdvözlettel, Szabadi Anette (e-mail címem: anette.szabadi@gmail.com)

Lelkigyakorlatos programok a környéken

Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos ház (Máriabesnyő)
Szent Gellért Lelkigyakorlatos ház programja (Leányfalu)
Szív Lelkiségi Központ - Lelkigyakorlatos ház programja (Tahi)

Templomunk állandó programjai és közösségi foglalkozásai - Kattintson ide!